Siden går i dvale pr. 1/8.

Siden bliver ikke taget ned, men den opdateres ikke mere. Derimod flytter siden til scalecars.dk. De gamle artikler ligger liggende et stykke tid endnu, så du kan mulighed for at downloade tekst og billeder, eller print det ud.

Den nye side kommer til at indeholde de samme emner.

Du skal huske en ny adresse: www.scalecars.dk. Ja, navnet betyder at emne området for siden bliver bedre og vil nå ud til folk med andre hobbies end lige slotracing biler. På den nye side, vil jeg i løbet af efteråret ligge flere udvalgte artikler op. 

Der vil komme indlæg omkring RC, slotcar racing, crawler RC biler, modelbiler, trucks – kort skrevet biler i alle størrelser op til 1:1. Reportager og nyheder – reviews  Håber I tager imod udfordringen og skifter bookmærke til www.scalecars.dk

Du er altid velkommen til at kontakte redaktøren med materiale omkring events, nyheder eller andet, som du mener nogle have interesse for andre.