Digital Scale Racing SSD Danmarksmesterskab 2020 suspenderes.

Følgende besked er lagt ud på facebook om digital scale racing.
Situationen i Danmark m.h.t. Corona Pandemien, anbefalinger fra myndighederne og udskydelse af alle øvrige arrangementer som bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage har forsinket afvikling af DM så meget, at vi ikke vil kunne afvikle DM i overensstemmelse med gældende reglement for Digital Scale Racing i 2020.
Derfor suspenderes DM i SSD Digital Scale Racing 2020 beklageligvis uden vinder.
 
DMRU Digital Scale Racing afholder ikke yderligere arrangementer i 2020, men forventer at vende tilbage i 2021 med et fuldt DM program. Øvrige arrangementer afvikles under forholdsregler og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne som indebærer afstandskrav og brug af værnemidler:
GT Summer Cup for SSD afholdes af DMRU i samarbejde med syndikatet Lindbaum og Juhl i starten af oktober 2020 hos HMRC på Fyn.
DMRU Oxigen Mini le Mans 2020 for GT og LMP biler med hold a 2 mand afholdes i Sorø SCC ppå Sjælland den 14. november 2020, som oprindelig planlagt.