Odense mini racing klub har 50 års jubilæum.

Hvem skulle tro det, men Odense mini racing klub kan snart fejre 50 års jubilæum. Søndag d. 22/9 arrangere klubben derfor ræs med LMP24 biler. Det er en relativ ny klasse i Danmark, men har allerede fået mange trofaste kørere. Derfor var det oplagtat udskrive et løb for den klasse.

Der er trænings muligheder om lørdagen. Kik forbi deres hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig. 

Selve indbydelsen finde du her.

Fra gamle dage på Tarup skole. Hr du lidt tid, så besøg klubbens arkiv, mange spændende artikler og billeder.

Mon ikke Jørgen Eriksen Jørgensen viser nogle at sine mange “gamle” biler frem. Du er også velkommen – selvom du ikke kører til at besøge klubben denne søndag. Har du gamle billeder eller historier fra “de gode gamle dage”, så send dem til jens@goslot.nu.